Hent dit kompetence-kit og få større konkurrencekraft

Hvordan bliver din virksomhed stærkere – og hvordan får du opgraderet jeres kompetencer til at møde fremtiden? Her får du fem trin til kompetenceudvikling.

Følg processen eller stig på, hvor dit behov er. Det gode ved det hele er, at du allerede har betalt for din medarbejders uddannelse gennem dit medlemskab. Det betyder, at du både får dækket din medarbejders løn, kursusomkostninger og udgifter til transport etc.

1.

Download kompetence-kittet

Hent en værktøjskasse med alle materialerne samlet i en og samme løsning. Her får du de redskaber, du skal bruge for at arbejde med din virksomhed og dine medarbejdere.

2.

Kortlæg din virksomheds behov

Hvor er din virksomhed på vej hen? Hvordan ser fremtiden ud – og hvad sker der hos jer de næste par år? Brug skemaet og få et bedre blik på, hvilke kompetencer I skal bruge i fremtiden.

3.

Motivér din medarbejder

Tag snakken med din medarbejder ud fra din virksomheds behov og fremtidsplaner. Måske handler det om et nyt regnskabssystem, bedre brug af office-pakken, salgskompetencer eller noget helt andet.

4.

Find kursus og ansøg

Brug dette website til at finde det rigtige kursus for din medarbejder og din virksomhed. Vi har lagt de bedste links ind, så du kan søge målrettet og konkret. Det er nemt for dig og din medarbejder at søge online.

5.

Bliv konkurrencedygtig

Send dine medarbejdere på kursus og lad dem lære noget nyt, blive klogere og få redskaber til at gøre deres bedste – for deres, din og virksomhedens skyld.